Jesteś na etapie wyposażania lokalu gastronomicznego w urządzenia? Sprawdź, jakie z nich warto zakupić, aby codzienna praca restauracji, kawiarni, stołówki czy firmy cateringowej mogła być jeszcze efektywniejsza!
Sklep internetowy hybryda-gastro.pl przygotował dla swoich klientów pełną gamę nowoczesnych urządzeń gastronomicznych, dzięki którym każdy lokal może działać sprawniej, wydajniej i bezpieczniej. Co warto kupić?
Piec konwekcyjno-parowy – pyszne i soczyste dania
Gdy w lokalu gastronomicznym ma być zastosowany piec, warto zdecydować się na piec konwekcyjno-parowy. Tego typu urządzenie wykorzystuje siłę gorącego powietrza oraz parę wodną, aby piec potrawy bez utraty ich soczystości.
Jak wskazują eksperci ze sklepu internetowego hybryda-gastro.pl piece konwekcyjno-parowe sprawdzą się w praktycznie każdym lokalu, w którym celem jest pełne zadowolenie klientów. Co więcej, nowoczesne modele tego typu urządzeń wyróżniają się także niskimi kosztami użytkowania i bardzo prostą obsługą.
Zmywarka kapturowa
Zmywanie naczyń ręcznie może być bardzo czasochłonne. Także standardowe zmywarki mają zbyt długie cykle, by sprostać oczekiwaniom lokali. Właśnie dlatego sklep hybryda-gastro.pl oferuje profesjonalne zmywarki gastronomiczne, w tym zmywaki kapturowe.
Kapturowa zmywarka do lokalu gastronomicznego wyróżnia się bardzo wysoką efektywnością zmywania oraz krótkimi cyklami. Tego typu sprzęt, jak wskazuje sklep hybryda-gastro.pl, może umyć naczynia nawet w kilka minut. Wygodę obsługi zapewnia wtedy otwierany i zamykany kaptur, który przykrywa kosz wypełniony brudnymi naczyniami.
Zmywarki do garnków
Poza zmywarką kapturową w lokalu sprawdzi się także zmywaka do garnków, która dzięki swojej konstrukcji jest w stanie zapewnić wysoką efektywność zmywania w przypadku bardzo brudnych naczyń jak garnki, pojemniki ze stali, tace i inne duże naczynia.
Piec do pizzy
Jeżeli restauracja ma serwować wyśmienite specjały kuchni włoskiej, w takiej sytuacji nie może zabraknąć w niej pieca do pizzy. Sklep internetowy hybryda-gastro.pl przygotował dla klientów szeroką gamę pieców do pizzy od renomowanych producentów, które pozwalają na przyszykowanie wyśmienitych włoskich pizz w wielu wariantach.
Szafy chłodnicze
Lokal gastronomiczny powinien także wykorzystywać urządzenia chłodnicze, by przechowywać półprodukty oraz produkty. W tym celu używane są także szafy chłodnicze z przeszklonym frontem. Dzięki temu można łatwo zobaczyć, co znajduje się w środku. Szafy te mogą być też używane do ekspozycji gotowych dań.
—
HYBRYDA ALEKSANDRA GÓRALCZYK
TEL: 32 418-72-55
E-MAIL: biuro@hybryda-gastro.pl
NIP: 6312312497, REGON: 241677598
ul. Stanisława Kunickiego 14, 44-100 Gliwice
—