organizacja przyjecia

Restauracja na komunię – jak wybrać najlepszą?

Chrzest oraz komunia są jednymi z najważniejszych sakramentów w naszym życiu, a uroczystości z nimi związane powinny być dopięte na ostatni guzik. Wybór odpowiedniej sali balowej podobnie jak restauracji musi być dobrze przemyślany. Klimat takich imprez okolicznościowych powinien przede wszystkim być dostosowany do wymogów najmłodszych gości.

Menu dla najmłodszych

Podczas organizacji imprezy okolicznościowej, której głównymi bohaterami są dzieci, szczególnie należy zadbać o to, aby dania przypadły im do gustu. Restauracja karczmy regionalnej z Nowego Targu szczyci się bardzo rozbudowanym menu, które składa się głównie z dań kuchni staropolskiej.

Karczma regionalna w Nowym Targu przygotowała specjalną kartę menu na chrzciny, która skierowana jest do najmłodszych. Dzieci posiadają różne nawyki żywieniowe, dlatego, aby trafić w ich gusta, karczma z Nowego Targu oferuje możliwość przygotowania dań według indywidualnych upodobań naszych pociech.

Domowy klimat w menu regionalnej karczmy

Chrzciny to szczególny czas w życiu każdego rodzica, pierwsze zetknięcie ich dziecka z wielkim światem powinno być otoczone domowym klimatem. Ważne, aby wszystkie etapy uroczystość związane z organizacją tej imprezy okolicznościowej odbywały się w rodzinnej atmosferze.

Organizując chrzciny w Nowym Targu, możesz liczyć na menu w domowym klimacie. Rosołowa przystawka, kotlet schabowy z ziemniakami, a na deser do wyboru: lody, szarlotka lub sernik. Tak podany zestaw nada domowego klimatu każdej imprezie okolicznościowej.

Coś dla dorosłych ?

Chcąc zaskoczyć nieco starszych gości, możemy zaserwować im nieco bardziej efektowne dania. Karczma regionalna z Nowego Targu oferuje: wędzone ryby, zupy krem czy różnorodne sałatki. Alternatywą dla schabowego mogą być: mięso nadziewane, suszonymi pomidorami, szpinakiem, serem feta oraz polędwiczki delikatne polędwiczki w sosie.

Jak widać staropolska kuchnia oferowana przez karczmę regionalną z Nowego Targu, jest wpisana w gusta młodszych i starych gości. Bez względu na wybór dań, trafią one do każdego z osobna.